Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilen yeni merkez ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Oktar, “Engelsiz Kafe’de gerekli tadilat çalışmaları tamamlandı. İç mekan mimari tasarımı ile ilgili işlemlerde sona gelindi. Çevre düzenlemeleri ve peyzaj da sonlandı. Artık açılış için gün sayıyoruz” diye konuştu.

“Örnek bir hizmet”

Oktar, “Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü eski binasını Engelsiz Kafe'ye dönüştürerek örnek bir sosyal hizmet projesi inşa ediyoruz. Merkezde mutfak bölümünde kullanılacak gerekli malzemelerin montajı tamamlandı. Kafeterya binamızda ise gerekli çalışmalar devam ediyor. Ekiplerimiz bina çevresindeki çevre düzenlemelerini sonlandırdı. İnşallah kısa süre içerisinde Engelsiz Kafe binamızı Sakaryalı hemşerilerimizin hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı. 

“Hayatı paylaşmaya engel yok”

Ali Oktar açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Engelsiz Kafe projemizin tamamlanmasıyla engelli vatandaşlarımız almış oldukları eğitimler kapsamında kafede vatandaşlarımıza hizmet sunacaklar. Engelli kardeşlerimizin ürettikleri ürünler yeni merkezde görücüye çıkacak. Bu kapsamda engelli vatandaşlarımızın sosyal yaşam alanları daha da genişlemiş ve güçlenmiş olacak. Ayrıca Sakaryalı hemşerilerimize de yeni bir buluşma noktası hediye etmiş olacağız. Engelsiz Kafe ile hayatı paylaşmaya hiçbir engelimizin olmadığını göstermiş oluyoruz. Hayırlı olsun.”