Dünya Engelliler Günü kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu, İl Müdür Yardımcısı Elif Civan Yüce, Arifiye Yetişkin Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Rami Murat Topuz ve rehabilitasyon merkezinde bulunan engelliler ile birlikte Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Engelliler alanında yürütülen çalışmaların toplumdaki önemine vurgu yapan İl Müdürü Mutlu Işıksu, sağlıklı her bireyin birer “engelli” adayı olduğunun altını çizerek, engelli vatandaşlarımıza ilişkin yürütülen çalışmalar ve engelli vatandaşların yaşam standartlarının iyileştirilmesi amacıyla sunulan destekleyici ve önleyici hizmetler hakkında bilgi verdi.

Ziyaret sonunda, Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu’na Arifiye Yetişkin Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi bünyesinde kurulan el sanatları atölyesinde engelliler tarafından yapılan ürünler takdim edildi. Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu ise ziyaretlerinden dolayı misafirlere teşekkür ederek dünya engelliler gününü kutladı.