SAÜ Vakfı Özel Okulları olarak; bilgi ve duygu yönünden gelişmeyi amaçlayan, kendileri ve diğer insanlar için yaşam boyu öğrenme fırsatlarını araştıran öğrenciler yetiştirme gayretiyle çalıştıklarını belirten Sarı, kendileri ile aynı duyguları paylaşan ve eğitim kurumlarına her zaman destek olan Başkan Yusuf Alemdar’a da bu bağlamda ayrıca teşekkür ettiklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Alemdar; yeni eğitim öğretim yılının tüm öğretmen, öğrenci ve velilere hayırlı olması temennisinde bulundu.

Alemdar; en önemli yatırımın insana yapılan yatırım olduğunun altını çizerek, “Gençlerimiz için yapılan yatırımlar ve hizmetler bizim önceliğimiz. Bugüne kadar yatırımlarımızı insanı merkeze alan bir anlayışla hayata geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz. Eğitim noktasında bunun en güzel örneği de, her yaş gurubundan misafirlerini ağırlayan Serdivan Fikir ve Sanat Akademimiz. Çocuk Akademisi, 7/24 kütüphanesi, ulusal ve uluslararası kültür ve sanat etkinlikleri ile Serdivan Fikir ve Sanat Akademimize tüm hemşehrilerimizi, özellikle de gençlerimizi bekliyoruz. Bu vesileyle bir kez daha 2018-2019 eğitim öğretim yılının tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.