Toçoğlu’na destek teşekkürü
Ziyarette konuşan Ercan, “Altın Karınca Belediyecilik Ödüllerinde Büyükşehir Belediyemiz Vatandaş Odaklı Kent Yönetimi Modelinin Kurulması Projesi olan SAYPORT ile Ar-Ge ve İnovasyon alanında birinci oldu. Geleneksel Sanatlar İhtisas Merkezi, Kültür ve Sanat alanında; Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı da İmar, Şehircilik ve Estetik kategorisinde ikincilik elde etti. Yeşil Alan ve Çevre Kategorisinde ise; Sakaryapark projesi üçüncü olmaya hak kazandı. Yenilikçi çalışmalarımızı arttırarak sürdürüyoruz. Bizlere verdiğiniz desteklerden ötürü teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
 
“Sorumluluklarımızı unutmayalım”
Daire başkanları özelinde tüm personeli tebrik eden Başkan Toçoğlu, “Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum. Belediyecilik hizmetleri konusunda ülkemizin önde gelen şehirlerinden birisiyiz. Biz belediyeciliği çok sade ve yalın yapıyoruz. Kurum olarak yönümüzü her daim Sakarya’ya hizmete çevirmiş durumdayız. Önceliğimiz hizmettir. İhtiyaçlar dahilinde adımlarımızı atıyoruz. Bunun en önemli ölçüsü de seçimlerde aldığımız oy oranıdır. Projelerimizin ödüllendirilmesi ise bizi ayrıca mutlu ediyor. Bizim için en büyük ödül bu şehre hizmet etmektir. Aynı kararlılıkla şehrimiz için üretmeye devam edeceğiz. Aynı şevk ve heyecanla çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Milletimizin bizlere layık gördükleri bu görevleri layıkıyla yerine getirmeliyiz. Hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Bu sorumluluğumuzu bir an olsun unutmamalıyız” diye konuştu.
 
“Her alana damga vurduk”
Başkan Toçoğlu, “Şehrimizde altyapı ve üstyapı anlamında önemli projelere imza attık. Büyükşehir Belediyesi olarak yürüttüğümüz projelerde de çalışmalarımız devam ediyor. Kültür, sanat, çevre, ulaşım, eğitim, sağlık ve özellikle altyapı konusunda önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Sosyal anlamda Türkiye’ye örnek çalışmalar yaptık. Peyzaj ve süsleme konusunda görsel olarak ülkemizin önemli bir şehri haline geldik. Yeşil alanlar oluşturduk. Kültür sanat faaliyetlerinin yürütüldüğü yeni mekanları vatandaşlarımızın kullanımına sunduk. Şehrimizin altyapısını sil baştan yeniliyoruz. Büyükşehir Belediyemizin uzun vadede en öne çıkan kısmı imar düzenlemeleri olacak. Biz şehrimizin imarını koruyoruz. İnşallah bu şehrin imarını hep birlikte nitelikli bir şekilde geliştireceğiz. Alınan ödüller dolayısıyla sizleri bir kez daha tebrik ediyor, her zaman yanınızda olduğumu ifade etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.