SEDAŞ’a iade-i ziyarette bulunan EMO yöneticileri, SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven’e teşekkürlerini ileterek yeni çalışma döneminde de işbirliği içinde olmak istediklerini  ifade ettiler. SEDAŞ ile bilgi alışverişinde bulunmak, uygulamalara yönelik görüş ve yorumlarını paylaşmak üzere SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven`i makamında ziyaret eden EMO Başkanı Ahmet Sözen’e ziyaret sırasında EMO Kocaeli Şube Başkan Yardımcısı Emrullah Çevirme, Şube yöneticileri Abdullah Açer, Yasin Arıkan, Özkan Toraman ve Mehmet Kara eşlik etti.

SEDAŞ`ın 2016-2020 yılları arasında 508 milyon TL yatırım yapacağını ve 2017 yılı projelerini ise % 100 oranında gerçekleştirdiğini paylaşan Güven, "Teknik adamların elektrik dağıtım şebekesini bir bütün olarak değerlendirmesinin ve elektriğin teknik kalitesine olumsuz etki edecek faktörleri mutlaka dikkate almasının ve bu süreçlerde bilgi alışverişi yoluyla birbirimizi desteklemenin çok önemli olduğuna inanıyorum. Bu anlamda mesleki işbirliğimizin EMO’nun yeni yönetimi ile de devam edeceğini nazik ziyaretinizle görmüş olmaktan mutluluk duyuyorum ve sizlere teşekkür ederken yeni yönetim kurulunuza da başarılar diliyorum” dedi.

EMO Kocaeli Şube Başkanı Ahmet Sözen ise "Elektrik şebekesinde yürütülen faaliyetlerle ilgili başarılı bir iletişim ve mesleki işbirliği yapmanın yanı sıra SEDAŞ olarak paydaşlarınızı bilgilendirmeniz ve özel gün kutlamaları ile onların mutluluklarına ortak olmanız bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Bu anlamda EMO yeni yönetim kurulu olarak sizleri ziyaret etmek ve teşekkür etmek istedik. Bundan sonraki süreçlerimizde de başarılı mesleki işbirliği çalışmalarımız devam edecektir” diye konuştu.