Edinilen bilgilere göre Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yapılan çalışmalar neticesinde çeşitli suçlardan aranması olan 9 kişi yakalandı.

Adam öldürme suçundan 5 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi F.K., polis ekiplerince yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Hırsızlık suçundan ise 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.T., 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.S. ve halk otobüslerinden 5 ayrı hırsızlık olayına karışan ayrıca hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı olan O.K. isimli 3 şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.C. isimli bayan şahıs ile yine aynı suçtan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan T.A. isimli şahıslar ise emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakkında kaçakçılıkla mücadele kanuna muhalefet suçundan 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.A isimli şahıs Kocaali İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaptığı çalışmalar neticesinde yakalandı. F.A. isimli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Adam yaralama suçundan 7 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan Y.Ö. isimli şahıs ise yapılan çalışmalar sonucu yakalanarak sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakkında tehdit ve cinsel taciz suçlarından aranması ve cok sayıda kaydı olan cezaevi firarisi  T.G. isimli şahıs ise sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. /MedyaDetay.com