Veda yemeğine, Hak-iş İl Başkanı ve Hizmet-iş Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir,  Teiaş 5.Bölge Müdür Yardımcıları Yaşar Ünal, M.Vefa Rumeli, Enerji-Bir-Sen İl Başkanı Mehmet Demir, Türk Enerjisen İl Temsilcisi İsmail Baş, TEİAŞ 5. Bölge Müdürlüğü personeli ile emekli olan personel katıldı.

Programın sonunda bir konuşma yapan Gökdemir; "Bu gün burada emekli olan üyelerimizin veda yemeği için toplanmış bulunuyoruz. Veda yemeğine katılan tüm misafirlere ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Emekli olan üyelerimize kurumumuza ve sendikamıza yaptıkları katkılar için çok teşekkür ediyorum. Bizleri unutmamalarını, burada elde ettikleri bilgi ve tecrübelerini bundan sonraki yaşamlarında kullanmalarını, imkânları ölçüsünde iş ve üretim yaparak, etrafımıza ve ülkemize yararlı olmalarını tavsiye ediyorum. Bundan sonraki yaşamlarınızda sevdiklerinizle birlikte; sağlık, mutluluk ve esenlikler diler, her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ederim" dedi.

Emekli personelin ayrı ayrı söz alıp arkadaşlarıyla helalleşmesi ve teşekkür konuşmalarının ardından; kendileri için hazırlanan plaket ve hediyeler takdim edilerek program sona erdi.