Törene Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ve protokol mensupları katıldı. Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan ile Sakarya Barosu Başkanı Av. Zafer Kazan’ın da hazır bulunduğu törende açılışı Vali Coş ve protokol mensupları birlikte gerçekleştirdi.

Açılışın ardından sistemin yürütüleceği binayı gezen Vali Coş ve beraberindeki davetlilere Elektronik Takip Sisteminin işleyişi hakkında bilgiler verildi.

İstatistiki bilgiler verildi

Ardından Sakarya İl Müftülüğü konferans salonuna geçildi ve buradaki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Törende ilk olarak Sakarya Denetimli Serbestlik Müdürlüğü adına Necmi Sultani söz aldı. Sistemin genel işleyişini anlatan Sultani, istatistiki bilgileri de misafirlerle paylaştı.

Vali Coş’a teşekkür

Daha sonra ise kürsüye Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan geldi. Ercan konuşmasında, Elektronik Takip Sisteminin zaman ve personel tasarrufu sağlamayı amaçladığını belirterek, sistemin devreye girmesinde katkılarından ötürü Vali Coş’a teşekkür etti.

Ardından Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş konuşmasını gerçekleştirdi. Vali Coş da konuşmasında, çağdaş bir sistem olan Elekronik Takip Sisteminin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere minnet duyduğunu söyledi.

elektronik_takip_sistemi2.jpg

“Türkiye’de ilk olması gurur verici”

“Güzel, pratik ve sürat sağlayan bu sistemin Sakarya’mıza hayırlı olmasını diliyorum” diyen Vali Hüseyin Avni Coş, Türkiye’de bir ilk olan bu sisteme Sakarya’nın ev sahipliği yapmasının mutluluk ve gurur verici olduğunun altını çizdi.

“Sakarya’nın modern yüzünü gösteriyor”

Coş ayrıca, “Teknolojiyi kullanma becerisi gösteren bu hizmetin ilimizde ve Türkiye’de ilk olması sevindirici. Bu durum Sakarya’nın modern ve çağdaş yüzünü gösteriyor. İlimizin çağdaş tekonolojiyi kullanma isteği ve arzusunu yansıtıyor” şeklinde konuştu.