Ziyarette Sakarya ve güvenliği ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Başkan Adayı Ekrem Yüce'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılar diledi.

İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, "Başkan adayı sayın Yüce ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan mutluluk duymaktayım. Biz şehrimizin güveni için çalışan bireyler olarak temel görev bilincimiz vatanı ve milletimizi korumak adına gece gündüz çalışmaktır. Bu uğurda çalışan tüm kurumlarımıza ve çalışanlarına başarılar diliyorum. Başkan adayımıza da başarılar diliyorum" dedi.

İlin emniyet ve güvenine azami şekilde ehemmiyet verdiklerini dile getiren Yüce, "Şehrin en önemli ihtiyaçlardan biri güvenliktir. Güvenlik güçlerimizin görevlerini harfiyen yerine getirdiklerine olan inancımız tamdır. Şehrimizin güvenliğini alan tüm emniyet güçlerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu uğurda şehit olan kardeşlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Gazilerimize de hayırlı uzun ömürler diliyorum. Ziyaret ettiğimiz ve görevini başarıyla yürüten İl Emniyet Müdürümüz Sn. Fatih Kaya beye görevinde başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.