Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan, Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer, Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gür, Belediye Meclis Üyesi Zeki Kovar ve sponsor firma yetkililerinin katıldığı tören Şehrazad Restoran’da gerçekleşti.

Plaket töreninde bir konuşma yapan belediye başkanı Dr. Aydın Yılmazer, EMİTT 2015 Turizm Fuarında “5 Mevsim Sapanca” standına olan ilgiden ve alınan ödülden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etti. Yılmazer, “30 Mart yerel seçimlerinde göreve geldikten sonra Sapanca’yı turizm merkezi ve eğitim üssü bir ilçe yapma doğrultusunda ki projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Gerçekleştirdiğimiz proje ve çalışmaların sonuçları pozitif yönde olunca bizler de mutlu oluyoruz. Vizyon olarak belirlediğimiz ilçemizin turizmle gelişmesi, eğitimle gelişmesi yönündeki çalışmalarımız devam etmekte. Sizlerin de katılımı ve desteği ile ilçemizi 365 gün 24 saat doyasıya yaşanılabilir bir Sapanca yapmak için çalışmaktayız. EMİTT 2015 Turizm Fuarında almış olduğumuz ödül için öncelikle Başkan Yardımcımız Osman Gür ile Kent Konseyi Turizm Komisyonundaki genç kardeşlerime ve maddi, manevi destek olan siz işletme sahiplerine teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından ise, EMİTT 2015 Fuarında Sapanca Standına destek olan firmaların temsilcilerine plaketleri takdim edildi. 

sapanca_plaket2.jpg

sapanca_plaket3.jpg

sapanca_plaket4.jpg