Programda kadın üyelerle buluşan Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şubesi Kadın Kolları Komisyonu Başkanı Hayrunnisa Yavuz; “16 Nisan’da gezi ruhuyla her dilde hayır diyeceklere karşı biz de 15 Temmuz ruhuyla tek dilde 'evet' diyeceğiz” dedi.
Yavuz; “Biz özelde üyesinin, genelde tüm emekçilerin ve milletimizin refahı için çalışan bir teşkilatız. Onun için geleceğin Türkiye’sinde müreffeh bir yaşam için istikrarı önceliyor ve emek için olduğu kadar evet için de çalışıyoruz. Hiçbir zaman birlikte ve dayanışma içerisinde yaşamaktan taviz vermedik. Kuruluş felsefemiz, vizyon ve misyonumuz doğrultusunda çalıştık, çabaladık, mücadele ettik. Hâlihazırda zirvedeyiz. Şimdi yeni hedeflerimiz var. Teşkilatımıza bu konuda güvenimiz tamdır. Ter akıtmadan, bedel ödemeden kazandığımız, kolay elde ettiğimiz hiçbir şey yok. Emeğimizle, alın terimizle kazandığımız için rakip tanımıyoruz” diye konuştu.
Yavuz ayrıca etkinliği organize eden ilçe kadın kolları temsilcisi Firdevs Tırpan ile etkinliğe katılan il kadın kolları yönetim kuruluna ve tüm üyelere teşekkür etti.