Umre ibadetini üyeleri ile birlikte yerine getiren Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şube Başkanı Murat Mengen; “Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olarak bir yandan akademik çalışmalarla üyelerimizin bireysel kariyerlerine katkı sağlarken diğer yandan sosyal sendikacılık anlayışı gereği üyelerimize çeşitli etkinlikler ve organizasyonlarla hizmet sunmaya devam ediyoruz.

Sömestr tatilini de fırsat bilerek Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şubesi olarak üyelerimize özel indirimli ve konforlu umre organizasyonu düzenledik. 14 gün süren Umre ziyaretimizin 10 günü Mekke, 4 günü Medine’de geçti. Bu kutlu yolculukta bizlerle birlikte olan tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. Herhangi bir sıkıntı ve problem yaşanmadan son derece memnuniyet çerçevesinde bir organizasyonu bizlere sağlayan İkra Tur firması yetkililerine de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Mengen, “Umre dönüşü üyelerimiz tarafından yoğun bir ziyaretçi trafiğimiz var ve biz bundan son derece mutlu oluyoruz. Teşkilatımızın birlik beraberliği takdire şayan. İl yönetimimiz ilçe temsilciliklerimiz, komisyonlarımız, okul temsilcilerimiz ve üyelerimizle birlikte çok büyük ve çok nitelikli bir teşkilat olmanın gururunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.