Şube Başkanı Murat Mengen,  “Geyve teşkilatımız birbirleriyle uyumlu ve çok güzel çalışıyor. Üye çalışmalarımızı hızlandırmalıyız. Bu sene Sakarya olarak en az bin üyeye ulaşmak istiyoruz.  Bizim bin üyeye ulaşmamız için Geyve’ye de önemli görevler düşüyor” dedi.

Mengen açıklamalarını şöyle sürdürdü; “Biz Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşuyuz.  Başka STK’larla da ortak çalışmalar yürütüyoruz. Mesela İHH ile Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var Projesi ortağıyız. Bu proje geleceğin iyiliksever Türkiye’si projesidir. Okullarımızda yetim kardeşlerin himaye edilmesi için her türlü desteği verelim. Başka bir kampanya ise mazlum ve mağdur Suriye halkı için Acil Un Yardımı kampanyasıdır. Okullarımızda çevremizde bu kampanya için ne gerekiyorsa yapalım.”

Mengen ayrıca, sendika merkezini yeni ve eskisinden daha güzel bir mekana taşındıklarını belirterek, tüm üyelerini yeni binalarına davet etti.

Eğitim-Bir-Sen Geyve Temsilcisi İbrahim Özkan program sonunda  toplantıya katılan il ve ilçe yönetimine , kurum temsilcilerine tek tek teşekkür etti.