Cihannüma Sakarya İl Temsilcisi Ali Çiydem, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi ve Sendikanın çalışmalarını yakinen takip ettiklerini belirtti.
Çiydem; “Cihannüma tüm insanlığın zaman ve mekândan bağımsız olarak ulaşmayı amaçladığı ortak hedefler olarak gördüğümüz adalet, ahlak, hikmet, hürriyet, barış, emniyet gibi temel insani değerler etrafında bir araya gelerek, dünyada ve Türkiye’de herkesin insanca ve haysiyetli bir yaşam sürmesini temin etmek için mücadele etmek üzere bir işbirliği ve dayanışma platformu oluşturmak amacı ile kurulmuştur. Derneğimiz; insanlığın ortak tarihi tecrübesinden süzülüp gelen yüksek ahlaki, insani değerlerin her ortamda, her şartta ve herkes için savunulmasını amaçlayan bir gönül birliği platformudur” dedi.
Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şube Başkanı Murat Mengen ise, “Cihannüma Derneğimizin kıymetli yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Cihannüma şehrimizin ve ülkemizin maddi ve manevi kalkınmasına katkı sağlayacak birbirinden değerli üyeleri olan bir derneğimiz. Misyonu ve vizyonu açısından çok doğru bulduğumuz sivil toplum alanında çok ihtiyaç duyulan bir boşluğu dolduruyor.  Her zaman sizlerle birlikte çalışmaya hazırız. Bizler aynı hedef doğrultusunda Allah rızası için çalışan insanlarız neticede. Eğitim-Bir-Sen olarak Sakarya’da artık neredeyse her iki öğretmenden bir tanesi bizim üyemiz. Ekim ayından bugüne okulların açılması ile başlayan üye çalışmalarımızda bugün yaklaşık bin yeni üye artışı yakalık. Son 6 ayda üye sayısı anlamında sendikamızı yüzde 25 gibi yüksek bir oranda  büyüttük. Sakarya’da resmi olarak kurulmuş bizim dışımızdaki tüm sendikaların üye sayılarını  topladığınızda bile bu sayı bizim üye sayımıza yetişemiyor. 15 Mayıs’ta yine yetkili sendika mührümüzü 5 bin üye ile taçlandırmak istiyoruz. Bu hedefe ulaşmamıza çok az kaldı” diye konuştu.
Ziyaret sonunda Ali Çiydem, Cihannüma kurumsal tablosunu Murat Mengen’e takdim etti ve çalışmalarında başarılar diledi.