Başbakan Yıldırım’dan selam

Yaklaşık iki yıldır faaliyet gösteren Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformu; bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere 20 kişilik bir grupla Başkent Ankara’ya bir çıkarma yaptı. Başbakan ve AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım; TBMM’de AK Parti’nin Grup Toplantısı’na katılan Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformu Üyeleri’ne “hoş geldiniz” diyerek selamladı.

TBMM’de milletvekilleriyle kısa bir toplantı

Hasan Demir Başkanlığı’nda gerçekleşen Ankara Programı’nda ilk olarak TBMM’ye giden Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformu Üyeleri, AK Parti’nin Grup Toplantısı’nın ardından 15 Temmuz’da bombalanan meclisteki alanı ziyaret ederek, Meclis Salonu’nda kısa bir oturum izledi. Daha sonra AK Parti Sakarya Milletvekilleri Prof. Dr. Mustafa İsen, Recep Uncuoğlu, Ayhan Sefer Üstün ve Ali İhsan Yavuz ile Mecliste yedikleri öğlen yemeğinin ardından, meclis salonunda toplantı yaptı. Toplantıda; yapılan çalışmalar ve Sakarya’nın sorunları ele alındı. Heyet ayrıca, mecliste AK Parti Grup Başkanvekili Prof. Dr. Naci Bostancı ve İstanbul Milletvekili Marmara Bölgesi Seçim Koordinatörü Osman Poyraz ile de kısa bir görüşme gerçekleştirdi.

Külliye ve Ayhan’a ziyaret

TBMM’deki ziyaretlerin ardından Külliye’ye geçen Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformu Başkanı Hasan Demir ve üyeler Ahmet Akdardağan, Bedrettin Yaylalı, Bilal Ballıkaya, Gökhan Pehlivan, Hasan Feyzi Katıöz, İmdat Taşkın, Kenan Karaca, Mehmet Mesut Gökdemir, Mustafa Buruşoğlu, Mustafa Gavasoğlu, Mükerrem Koç, Ramazan Çokal, Sabahattin Ergün, Yavuz Meşe, Yusuf Yılmaz ve Platform Basın Danışmanı Levent Candan, Beştepe Millet Camii Kongre ve Kültür Merkezi’nde bombanın düştüğü alanı ziyaret ederek, tüm şehitler için dua etti. Heyet son olarak; Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu üyesi ve eski Bayındırlık ve İskân Bakanı Cevat Ayhan’ı evinde ziyaret ederek; “geçmiş olsun” dileklerinde bulundu.