Daha öncesinde yetkili firma ile anlaşan ve sonrasında bağlantı sözleşmesi için AGDAŞ Müşteri Merkezlerine gelmeleri gereken müşteriler gelişen teknolojinin verdiği imkanlar doğrultusunda bağlantı sözleşmelerini artık online olarak 'Sertifikalı Firmalar' aracılığıyla gerçekleştirecekler. Eski sistemle bağlantı sözleşmelerini ilçeler dahil 5 merkezden yapan AGDAŞ yeni uygulamasıyla birlikte yetkili iç tesisat firmalar aracılığıyla 55 merkezden hizmet vermiş olacak.

Müşteri Merkezleri Kapatılıyor
AGDAŞ’tan yapılan açıklamada 30 Aralık 2016 itibarıyla 'Müşteri Merkezlerinin' kapatılacağı bilgisi verildi. AGDAŞ müşterilerine hafta içi 08.30-23.00 saatleri arasında hizmet veren 444 54 99 numaralı Çağrı Merkezi üzerinden destek vermeye devam edecek. AGDAŞ bu projesi ile hizmet noktasının sayısını arttırmayı, müşterinin zaman kaybını ortadan kaldırmak ve memnuniyet seviyesini daha yukarılara taşımayı hedefliyor.

Amaç: Müşteri Memnuniyeti, Paydaş Memnuniyeti ve Zaman Kazanımı
AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir proje ile birlikte amaçlarını müşteri memnuniyeti, paydaş memnuniyeti ve zaman kazanımı olarak tanımladı. Demir; “Müşteri odaklı bir şirket olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda 2016 yılının başı itibarıyla titizlikle ve büyük bir heyecanla çalıştığımız online bağlantı projemizi Temmuz ayında başlatmıştık. 1 Ocak 2017 tarihi itibarıyla bağlantı sözleşmeleri sadece sertifikalı firmalar aracılığıyla yapılacak. Geliştirdiğimiz sistemle müşterilerimiz bağlantı sözleşmesi için artık AGDAŞ Müşteri Merkezlerine gelmelerine gerek kalmadan işlerini daha kolay tamamlayabilecekler” dedi.