Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Diyarbakır Muazzez Sümer Kız Meslek Lisesi Basketbol Takımı sporcularını ağırladı.

Diyarbakır Muazzez Sümer Kız Meslek Lisesi Basketbol Takımı sporcuları, Beden Eğitimi öğretmenleri Remzi Atlı ve Süleyman Butakın ile birlikte Hendek’e geldi. Sakarya’da yapılan liselerarası basketbol müsabakalarına katılmak üzere Sakarya’ya gelen, sporcular Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin misafiri oldu. Diyarbakırlı sporcular, Diyarbakır’da uğradığı hain saldırı sonucu şehit edilen,  Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın mezarını ziyaret ederek, dua edip karanfil bıraktılar.

Ziyaret sonrası Diyarbakırlı sporcular Hendek Gençlik Merkezi, bowling salonu, kapalı yüzme havuzu ve 3D Sinema Salonu’nu gezdi. Daha sonra sporcular Bayraktepe’ye çıktı. Bayraktepe’de sporcuları Başkan İnci karşıladı. Ziyarette,  Hendekspor Kulübü Başkanı

Feyzullah Köstereli hazır bulundu.

Diyarbakır ve Hendek kardeş

Başkan İnci, Diyarbakırlıları Hendek’te görmekten mutlu olduğunu belirterek, “Diyarbakır ve Hendek kardeşler. Her yıl Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okkan’ı anma yıldönümünde Diyarbakır’dan misafirleri ağırlıyoruz. Diyarbakır’dan 101 Gaffar çocuğu, Diyarbakır Gaffar Okkan Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerini burada ağırladık. Sizlerle biz kardeş olduk. İnşallah müsabakadan derece ile Diyarbakır’a dönersiniz” diyerek, başarılar diledi.

Yemek ikramının ardından sporcular Bayraktepe, rölyefler, Osman Bey Anıtı ve Hendek Kültürevi’ni gezdi.