Toplantıya Sakarya’nın yanı sıra, Kocaeli, Bursa, Çanakkale, Yalova, Bilecik, Bolu, Düzce, Zonguldak ve Bartın illerinde görev yapan il müftüleri, ilçe müftüleri, TDV Genel Merkezi Yöneticileri, KAGEM Yetkilileri, Şube Temsilcileri, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu görevlileri katıldı.

Türkiye Diyanet Vakfı’nın yeniden yapılanma sürecinin ve bu yapılanma sürecinde şubelerin neler yapması gerektiğinin gün boyunca ele alınarak tartışıldığı toplantıda, TDV genel merkezi ile şubelerin faaliyetlerinin ve yeni dönemde yapılması gereken hususlar ele alındı. Bu vesile ile Diyanet İşleri Başkanlığı yurt içi ve yurt dışı hizmetleri ile ilgili bilgiler sunularak Türkiye Diyanet Vakfı’nın faaliyetleri ile yeniden yapılanma sürecinin işleyişine dair önemli bilgiler sinevizyon gösterimi eşliğinde aktarıldı.

diyanet_vakfi2jpg.jpg

Sakarya’daki toplantıda Sakarya Müftüsü İlyas Serenli, Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan V. Mazhar Bilgin ve Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü İsmail Palakoğlu da birer konuşma yaptılar. Yine Türkiye Diyanet Vakfı’nın bünyesinde bulunan birimlerin sunumları da katılımcılara aktarıldı.

Ayrıca Yalova Müftüsü Mustafa Üskülüplü’nün Kur’an-ı Kerim tilavetiyle tamamlanan programın sonunda tüm katılımcılara, Türkiye Diyanet Vakfı tanıtım seti ve TDV Sakarya Şubesince hazırlanan ajandalar hediye olarak takdim edildi.

diyanet_vakfi3.jpg