Geçen hafta yapılan seçimle göreve yeniden seçilen Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem ve Yönetim Kurulu Üyeleri Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret etti.

Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret ederek muhtarların istek ve taleplerini bildirdi. Başkan Dişli’nin her zaman yanlarında olduğunu belirten Erdam, “Başkanımıza ne zaman sorunla gitsek sorunumuzla birebir ilgilendiğini biliyoruz. Bu konuda kendisine tüm muhtar arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Dişli, yeni yönetim kuruluyla tanışarak “Kendi aranızda çok güzel, örnek bir seçim yaptınız sizi kutluyorum” dedi.

MUHTARLAR BİLGİ İSTEDİ

Zaman zaman bazı mahallelerde çeşitli kurumların çalışmalarından dolayı asfalt sorunu yaşadıklarını belirten Başkan Erdal Erdem, bu konuda kurumların da mahallelerde çalışma yapmadan muhtarlara bilgi vermesini istedi. Başkan Dişli, belediye asfalt ekibinin tüm kurumların çalışmalarından sonra mahalleye girdiğini belirterek, “Bu konuda sizde bizde zaman zaman sıkıntı yaşayabiliyoruz. Bu açıdan irtibatlı olalım. Biz muhtarlara hizmet yapmaya çalışıyoruz ama eksikler mutlaka çıkabiliyor. Sürekli irtibat halinde olursak, mahallenizin sorunlarını bize hemen iletirseniz sorunları daha kısa sürede çözeceğimize inanıyorum. Biz zaten çalışmalarımızı diğer kurumlarla irtibatlı sürdürüyoruz” dedi.