Osmanlı Eğitim Ocakları Genel Başkan yardımcısı ve Sakarya İl başkanı Hasan Dişli, Sapanca ve Karasu ilçe teşkilatlarının başarılı çalışmalarını takdir ettiklerini ifade ederek birer teşekkür plaketi verdi.

“Başarılı çalışmalar devam edecek”

İl binasında düzenlenen yönetim kurulu toplantısı sonrasında Karasu İlçe Başkanı Adem Demirtürk ve Sapanca İlçe Başkanı Emre Kılıç'a ilçelerinde yaptıkları başarılı çalışmalar için teşekkür eden İl Başkanı Hasan Dişli, "Ocağımızın kurulmasından bu yana kısa bir zaman geçmiş olmasına rağmen teşkilatlanmalarını hızlı bir şekilde tamamlayarak ilçelerinde Osmanlı Eğitim Ocakları'na aşinalık uyandıran, ocağımızın tanınması ve vizyonumuza uygun faaliyetlere imza atan Karasu ve Sapanca ilçe başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da bu başarılı çalışmalarını daha da ilerleteceklerine inancımız tam. Günün anısına kendilerine başarılı çalışmaları için birer plaket takdim ediyoruz" dedi.

İl Başkanı Hasan Dişli’den sonra söz alan Karasu İlçe Başkanı Adem Demirtürk, “İl Başkanımız sağ olsunlar; İlçe Teşkilatımıza desteklerini hiç esirgemediler. Biz de layık olmaya çalıştık. Hiç durmadan çalışmalara devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Sapanca İlçe Başkanı Emre Kılıç ise konuyla ilgili olarak, “Genel Başkan Yardımcımız ve İl Başkanımız, ağabeyimiz Hasan Dişli’yi memnun etmiş olmaktan ötürü çok mutluyuz. Yola çıktığımız ilk gündeki heyecanımız devam ediyor ve edecektir de. Bugün Osmanlı Eğitim Ocakları Sapanca Teşkilatı olarak güzel işler yapıyorsak İl Başkanımız Sayın Dişli’nin buna katkısı büyüktür. Kendisine ilçe teşkilatımız adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

osmanli_ocaklari2.jpg