AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz ve Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ile birlikte, Hendek Belediyesi’nin, 20 metre genişliğinde açmış olduğu ve asfalt çalışması yapılan alternatif yolu gezdi.

Başkan İnci ile birlikte, Hendek Belediyesi Fen İşleri ve Karayolları ekipleri tarafından yürütülen asfalt çalışmasını gezen AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ve Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz, Başkan İnci’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan İnci, alternatif yolun tamamlanmasıyla birlikte Hendek-Bayraktepe-Selman Dede-Kocaali yolunun büyük ölçüde rahatlayacağını belirterek, “20 metre genişliğinde ve ilk bölümü 750 metre uzunluğunda olan yeni yol Hendek- Kocaali yolunun dar ve virajlı olan bölümünü kapsıyor. Selman Dede Mesire Alanı ve Bayraktepe Tesisleri birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Ağır tonajlı araçlar da tehlike oluşturuyordu. Alternatif olarak açmış olduğumuz yolun tamamlanmasıyla, ağır tonajlı araçları yeni yola yönlendireceğiz” dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz, Başkan İnci’yi yapmış olduğu çalışmadan dolayı tebrik etti.