Başkan Burak son olarak, Arifiye ve Hendek ilçelerindeki meslektaşlarıyla, bürolarında bir araya geldi.

“Biz hep yanınızdayız”

Mesleğe yeni başlayan genç meslektaşlarını ziyaret ederek keyifli sohbet gerçekleştirilen Burak, mesleki sorunlar ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Burak, “Öncelik olarak mesleğe yeni başlayan siz genç meslektaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Baromuzun çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuyor, mesleki sorunları yerinde dinliyoruz, çözmek için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Bir şeye ihtiyacınız var ise, biz hep yanınızdayız” ifadelerini kullandı.

“Dayanışma çok önemli”

Başkan Burak, “Avukatlık mesleğinde dayanışma çok önemli, bunu her zaman ifade ediyoruz. Dayanışma içinde olmaz isek sorunlarımızı nasıl belirleyip, çözeceğiz. Dayanışma olmaz ise sorunları tespit edemeyiz, dolayısıyla bilmediğimiz bir sorunu da çözemeyiz. Biz her zaman dayanışma içerisinde olacağız. Bu doğrultuda ilerleyerek, çözüm odaklı çalışıyoruz. Bundan önceki ziyaretlerimizde Karasu ve Pamukova’daki meslektaşlarımızı ziyaret etmiştik. İnşallah diğer ilçelerdeki meslektaşlarımızı da ziyaret ederek, sorunları var ise dinleyecek, mesleğimizin geleceği hakkında fikir alışverişinde bulunacağız. Çünkü barolar, avukatlık mesleğinin ve meslektaşların gelişimini sağlamak, meslektaşlarının haklarını korumak için var. Bu doğrultuda, biz de dayanışma içinde çözüm odaklı çalışan bir baroyuz” diye konuştu.

“Var gücümüzle çalışacağız”

Son olarak Burak, “Avukatlar, adaletin sağlanmasında önemli bir görevi üstlenmektedir. Bu nedenle avukatların, adalet sistemi içindeki yeri de çok önemlidir. Adaletin tam anlamıyla tesis edilmesi için, yargı sistemindeki sorunların çözüme kavuşması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye ekledi.

Burak ziyaretlerde, meslektaşlarına günün anısına da hediye takdim etti.