Geçtiğimiz günlerde Akyazı ilçe jandarma ekipleri, bir kişinin evininde darp edildiği anonsu üzerine kısa sürede konunun yaşandığı eve gitti. Olay yerine giden jandarma ekipleri söz konusu evdeki şahsı darp etmek isteyen S.D. isimli şahıs gözaltına aldı. Jandarma ekip aracına konulan şahıs küfürler ederek, araca tekmeler savurmaya başladı. Elindeki kelepçe ile aracın camlarına vurmaya başlayan şahıs jandarma ekiplerince araçtan dışarı çıkarıldı.

Güçlükle kontrol edildi 
Ekip aracına verdiği zarar sonrasında dışarı çıkartılan şahıs jandarma ekiplerince sakinleştirilmeye çalışıldı. Sakinleştirilmeye çalışılan şahıs bağırmaya başlayarak darp edildiğini ve ambulans istediğini söyleyerek kendini yere attı. Bir süre yerde hareketsiz kalan S.D. sonrasında tekrardan hareketlenerek jandarmaya küfürler ederek direnmeye devam etti. Ekiplerce güçlükle kontrol altına alınan şahsın götürüldüğü hastanede de olay çıkarttığı öğrenildi.

Serbest kaldı
Geçirildiği sağlık kontrolü sonrasında daha öncesinde 30'a yakın suç kaydı olan ve 'Görevli Kolluk Kuvvetine Mukavemet', 'Kamu Malına Zarar Verme', 'Görevli Memura Hakaret', 'Haneye Tecavüz' ile 'Darp' suçlamalarından hakim karşısına çıkan S.D. serbest bırakıldı. Serbest kalan şahsın jandarmanın kendisini darp ettiğini iddia ederek rapor aldığı ve konuyla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulunduğu öğrenildi.