Edinilen bilgilere göre Sakarya'nın Hendek ilçesinde gece yarısı alkol içip eğlence yapılan barakaya jandarma ekiplerince düzenlenen baskında 10 kişiye toplamda 31 bin 500 TL para cezası kesildi.

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, vaka sayılarının fazla olduğu 'çok yüksek riskli iller' arasında yer alan Sakarya'da 'sıkı denetim' talimatı vermişti. Sakarya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler bu talimat üzerine, ilçelerde devriye atarken şaşkına çeviren bir manzarayla karşılaştı. Bu doğrultuda Hendek ilçesinde 10 kişilik bir grup barakada alkol içip eğlence yaparken yakalandı. Ekipler, barakaya sessiz bir şekilde ilerleyerek bir anda içeriye girdi. Karşılarında Jandarma'yı gören şahıslar adeta donup kalırken, yaşadıkları şaşkınlık yüzlerine yansıdı. gece alemi bu baskınla son buldu.

Gece alemi yapılan baskınla sona ererken, eğlence düzenleyen 10 kişi kendilerine ceza kesilmemesi için jandarma ekiplerine uzun süre dil döktü. Müzik ve eğlence seslerinin bir anda kesildiği barakada yakalanan 10 kişiye toplamda 31 bin 500 TL para cezası kesildi. Baskın anında çekilen görüntüler, ise yaşananları anlatmaya yetti.

Görüntülerde jandarma ekiplerinin barakanın kapısını açıp şahısları yaptıkları hata karşısında alkışladığı ve sonrasında 10 kişinin, ellerindeki enstrümanları bırakıp şaşkın bir yüz ifadesiyle jandarmaya baktıkları görüldü. Ekipler, kent genelinde denetimlerini sürdürüyor.