Başkan Akdardağan, “İlk günkü heyecanla görev yaptığımız odamızda hizmetlerimizin devamı için değerli üyelerimizden yetki isteyeceğimiz genel kurulumuz 7 Ocak 2018 Pazar günü saat 11.00'de Adapazarı Çark Mesire Düğün Salonu'nda yapılacaktır. Ahiliğin temel taşı olan bakkal esnaflarımızla bir araya geleceğimiz bu buluşmamızda yaptıklarımız ve yapacaklarımız için onay isteyeceğiz. Bugüne kadar bize gösterilen ilgiye şahsen yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum” dedi. 

Akdardağan, “Her zaman istişare ve diyaloga açık olan odamız, üyelerimizin onayıyla yeni döneme daha güçlü bir şekilde başlamak istiyor. Tüm çabalarımız mesleğimiz ve şehrimiz adınadır. Yönetimimiz ve tüm üyelerimizle, Sakarya’nın yanı sıra mesleğimizin daha iyi seviyeye gelmesi için, Genel Başkanımız Bendevi Palandöken öncülüğünde sesimizin daha gür çıkması için uğraş vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Akdardağan, “Şeffaflık ilkemizden ödün vermeden, yönetim tecrübemizi katlayarak ve odamızın kurumsal hafızasını en iyi şekilde kullanarak yeni döneme başlamak niyetindeyiz. Bu vesileyle odamıza sahip çıkmak ve birlikteliğimizi pekiştirmek için tüm üyelerimizi genel kurulumuza bekliyoruz” dedi.