Sürpriz misafirler

Başkan Fevzi Kılıç’ın ziyaretçileri arasında güzel bir sürpriz vardı. Emirler Süleyman Şah İlkokulu 3/A sınıfı öğrencilerini ağırlayan Başkan Kılıç, sürpriz ziyaretlerinden dolayı öğrencilere teşekkür ederek en kısa süre içerisinde öğrencileri okulda ziyaret edeceğinin sözünü verdi. Başkan Kılıç, “Yavrularımızın eğitimleri için her zaman elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Rabbim tüm öğrencilerimize zihin açıklığı versin dedi.

Yalova’ya uğurladı

Başkan Kılıç’ın bir diğer misafirleri ise Erenler U15 takımı oldu. Yalova Birinci Tur Türkiye Şampiyonası öncesinde oyuncular ve antrenörler Başkan Kılıç’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkan Kılıç ise, “Sizlere güveniyoruz, takım olmak çok önemli. Her zaman ideal sahibi olun, hedefleriniz olsun ve bu hedeflere ulaşmak için çalışın. Futbolun içinden gelen biri olarak sporun önemini biliyorum. İnşallah mahallerimizde sizlerin sağlıklı zamanlar geçirebileceği alanlar oluşturacağız. Bunun yanı sıra mahallemizde ki eski sahaları da inşallah bakımdan geçirerek sizlerin hizmetine sunacağız. Sporla birlikte okuldaki eğitimlerinin için de çalışmalarımız var. İnşallah üniversite hazırlık sürecindeki öğrencilerimize etüt imkânı sağlayacağız. Yalova’dan en iyi derece ile döneceğinize inancım tam. Rabbim yardımcınız olsun” dedi.

Esnafla bir araya geldi

Atatürk Sanayi Sitesi Dernek Yönetimi makamında ağırlayan Başkan Kılıç, “İnşallah bundan sonra daha sık bir araya gelerek sanayi sitemiz için neler yapabileceğimizi konuşacağız. Sizlerin talep ve istekleri doğrultusunda elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Biz her zaman esnafımızın, iş adamımızın yanında olacağız. İnşallah hep birlikte daha çok üreten, daha çok istihdam sağlayan bir Erenler inşa edeceğiz. Sağlık alanında ilçemiz için güzel adımlar atacağız. Belediyemiz bünyesinde sağlık hizmetlerini zenginleştirmek istiyoruz. Bunun yanı sıra Erenler’imize özel sektör marifetiyle bir çocuk hastanesi kazandırmak istediğimizi ifade etmiştik. Gerekli çalışmaları, görüşmeleri sürdürüyoruz. İnşallah kazanan Erenler olacak, Erenler halkı olacak” diye konuştu.

Gazileri ağırladı

Başkan Kılıç’ın ziyaretçileri arasında Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehitler Dul ve Yetimler Derneği Sakarya Şube Başkanı Mustafa Çolak ve yönetimi de vardı. Çolak Kılıç’a yeni görevinde başarılar dilerken, Kılıç, “Rabbim tüm şehitlerimizden ve siz değerli gazilerimizden razı olsun. Her zaman sizlerin hizmetinizdeyiz, kapımız, gönlümüz her zaman açık. Bizde sizlerden destek ve dualarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ele ele çalışacağız

Sakarya Erzurum Ovacıklılar Derneği Başkanı ve yönetimi de Bakan Kılıç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Seçim sürecinde Başkan Kılıç’ın kendileri ile bir araya gelmelerinden dolayı memnun kaldıklarını ifade eden dernek yöneticileri bu birlikteliği sürdürmek istediklerini ifade ederlerken Kılıç ise, “Öncelikle nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Sivil toplum kuruluşlarımız ile el ele gönül gönüle ilçemize hizmet etmek için çalışacağız. İfade ettiğimiz her zaman halkımız ile içe içe olacağız, sonuna kadar istişareye açığız. Rabbim hep birlikte güzel hizmetler yapmayı bizlere nasip eylesin” diye konuştu.

Teşekkür etti

İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şube Başkanı Recep Kılıç ve yönetim kurulu üyelerini ağırlayan Başkan Kılıç, “Nazik ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Yapmış olduğunuz hizmetler ile öğrencilerimizin kazanımlarına hamdolsun çok büyük katkı sağlıyorsunuz. Rabbim çalışmalarınızda kolaylıklar versin” ifadelerini kullandı.