Sakaryalı Dadaşlar iftarda buluştu. Geleneksel iftar programında TÜVASAŞ Lokalinde bir araya gelen Sakarya Erzurumlular Derneği, birlik beraberlik içinde huzur iftarında oruçlarını açtı. Sakarya Erzurumlular Derneği Yönetim Kurulunun tüm davetli, dernek üyeleri ve misafirlerle tek tek ilgilendiği görüldü. Samimi ve manevi bir havada gerçekleşen iftar programına yoğun bir ilgi vardı. Yaklaşık 500 kişilik iftar öncesinde dualar, kaside ve ilahilerle eşliğinde oruçlar açıldı, Ramazan sohbetleriyle kaynaşma sağlandı.

Dernek Başkanı Abdurrahman Polat, her şeyden önce birer aile olduklarının altını çizerek, “Ramazan ayı münasebetiyle bir araya gelmemize vesile oldu. Yardımlaşma, dayanışma ve akrabalık ilişkilerinin tavan yaptığı mübarek bu ay bizlerin kenetlenmesine vesile oluyor. Başta yönetim kurulu arkadaşlarıma emeklerinden ötürü sonsuz şükranlarımı sunarken, siz değerli üyelerimize de bizlere vermiş olduğunuz destek ve güvenden ötürü teşekkür ediyorum. Bu vesile ile tüm Müslüman aleminin Ramazan’ını kutlar, her daim birliktelik içinde olmayı temenni ederim” şeklinde konuştu.

Öte yandan Demiryol – İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Demiryol-İş Sakarya Sendika Başkanı Cemal Yaman da Erzurumlular dernek iftarını kutlayanlar arasındaydı. Dernek üyesi yönetim kurulu ve başkan yardımcısı Fuat Akdemir’in de abisi olan Judo İl temsilcisi ve Veteranlar Türk Milli Judocusu Bayram Akdemir’e Avrupa Şampiyonası öncesinde dernek başkanı Abdurrahman Polat ve tüm hemşherileri başarılar diledi.