Adapazarı Güneşler Mahallesi’nde oda üyesi Kasım Çolakoğlu’nu ziyaret eden küçükler bakkala olan sevgisini çizdikleri resimlerle anlattılar. Bu davranışın örnek olmasını isteyen Başkan Akdardağan, “Adapazarı Güneşler mahallesinde faaliyet gösteren üyemiz bakkal Kasım Çolakoğlu’nu ziyaret eden mahallenin minikleri elleriyle çizdikleri resimleri hediye ettiler. Anlamlı mesaj içeren bu resimler bizi çok etkiledi. Üyemiz Çolakoğlu da çocuklarının getirdiği bu resimlerle raflarını süslemiştir. Çizdikleri resimlerle ‘Bakkal amca seninleyiz’ diyen küçüklerimizin bu örnek davranışının dalga dalga yayılması en büyüm temennimizdir” dedi.

Şehirlerin vazgeçilmezi olan bakkal amcalara anlamlı mesajlar veren çocuklara teşekkür eden Başkan Akdardağan, “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının coşkusunu yaşadığımız bugünlerde mahallelerin neşesi olan çocuklarımızın örnek davranışlarıyla duygulandık. Bakkallarımızın ışığı sönmesin diye başlattığımız ‘Bakkalımıza sahip çıkalım’ kampanyasına katılım sağlayan çocuklarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“Resimleriyle dünyalarını yansıtan çocuklarımızın bakkalına olan sevgisi hepimizi mutlu etmiştir” diyen Başkan Akdardağan, “Bakkallına sahip çıkma girişiminde bulunan yavrularımızı canı gönlüden kutluyor, mesleğin gelecek kuşaklara aktarılması, bakkallık kültürünün yaşatılması ve sokakların ışığının sönmemesi için büyükleri de bakkallarına sahip çıkmaya davet ediyoruz” dedi.