İddiaya göre, 13 Mart Cumartesi günü Adapazarı'nda özel bir kreşte eğitim gören M.U. isimli 5 yaşındaki çocuk öğretmeni tarafından darp edildi. 3 yaşındaki kızı ve 5 yaşındaki oğlunu kreşten almaya giden baba, sürekli kafasını tutarak acıdığını söyleyen 5 yaşındaki çocuğuna ne olduğunu sordu. Küçük çocuk tedirgin bir şekilde ağlamaya başlayarak kafasını tutunca, kız kardeşi öğretmeninin kardeşini ittirdiğini söyledi.
Durumdan şüphelenen baba tekrar kreşe dönüp güvenlik kamerası görüntülerini izlemek istedi. O esnada kreşte bulunan görevliler, hafta sonu güvenlik kamerasının çalışmadığını iddia edince, baba Tümay Uzun durumu müdüre aktardı. 
Bunun üzerine kreşe gelen müdürle birlikte görüntüleri izleyen baba, oğlunun darp edildiğini görünce büyük şok yaşadı.
Baba Tümay Uzun, “Öğretmen olayı kabul etmedi. Ancak görüntülerde herşey ortada. Olaydan bir gün sonra kreş müdürü beni aradı ve öğretmeninin arkasında olduğunu söyledi" dedi.
Baba Uzun, gerekli yerlere şikayette bulunduğunu belirterek, "Kurum ve öğretmen hakkında şikayetçi oldum. Yanında duran görevliden de şikayetçi oldum. Öğretmen olayı ört pas etmeye çalışırken kendisi de suça ortak oldu. O kurumda şu an 50-60 öğrenci var" diye konuştu.
Çocukları tehdit ettiklerini de ileri süren Tümay Uzun, "Benim oğlum polisten korkuyor. Çocuğumu polisle korkutmuşlar. Hakkımı sonuna kadar arayacağım" dedi.