Olay, Erenler İlçesi D-100 karayolu Büyükesence mevkiindeki bir benzin istasyonunda meydana geldi. İstasyona gelen 4 kişi, araçlarına veresiye akaryakıt almak istedi. Bu sırada gençlerden ikisi tuvalet yerine benzin istasyonunun dışına tuvaletlerini yaptı. Bunu görerek gençleri uyaran istasyon çalışanı Ş.T ile gençler arasında önce sözlü tartışma yaşandı ardından da taraflar birbirine saldırdı.

Gençlerden F.K, üzerindeki bıçağı çıkararak istasyon çalışanı Ş.T’ye saldırdı. Çeşitli yerlerinden bıçaklanan Ş.T ağır şekilde yaralandı.

Olayın ardından görüntüleri izleyerek kısa sürede gençlerin kimliklerini tespit eden jandarma harekete geçti. Olay yerinden kaçan şüpheliler kısa süre sonra bir tarlada yaya olarak kaçmaya çalışırken kıskıvrak yakalandı.

4 genç gözaltına alınırken, yapılan üst aramasında ise F.K ile M.A’nın üzerinde biri olayda kullanılan iki bıçak ele geçirildi.

Şahıslardan F.K’nin “Kasten Öldürme” suçundan da arama kaydının olduğu tespit edildi.

F.K., sorgusunun ardından adliyeye sevk edilirken, üzerinden bıçak çıkan diğer şüpheli M.A hakkında ise 6136 S.K.M suçundan işlem yapıldı. Diğer iki şahıs ise serbest bırakıldı.