Hendek Belediyesi, ilçede yaşayan yaşlı, engelli ve kendi işlerini göremez durumdaki vatandaşlara yönelik ev temizliğine her gün bir mahallede devam ediyor.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’nün göreve geldiğinde makama gelen hayırlı olsun çiçekleri, sosyal hizmete döndü. Çiçeklerin satışı ile alınan sosyal hizmet aracı, her gün bir mahallede ev temizliği yaparak hizmet veriyor. Belediyenin oluşturduğu ekip tarafından evleri temizlenen yaşlı, yatalak, engelli ve bakıma muhtaç vatandaşlar, sağlıklı bir ortama kavuşmanın keyfini yaşarken, bu güzel hizmetten dolayı Başkan Püsküllü ve ekibine teşekkür ediyor.

“Vatandaşımızın memnuniyeti bizim memnuniyetimizdir”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Püsküllü, “Belediyemiz bünyesinde oluşturulan Sosyal Hizmetler Birimi, ilçemizde tespit edilen, yaşlı, mağdur, engelli ve kendi işlerini göremez durumdaki vatandaşlara yönelik, düzenli ev temizliği başlattı. Başlatmış olduğumuz bu projemiz ile vatandaşlarımıza destek veriyoruz. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını imkanlar ölçüsünde karşılamaya çalışıyoruz. İhtiyaç varsa boya badana işlerini de yapıyoruz. Vatandaşımızın memnuniyeti bizim memnuniyetimizdir” dedi.