Hendek Belediyesi tarafından yeni başlatılan uygulama ile içerisinde çamaşır makinası, elektrik süpürgesi ve temizlik malzemeleri bulunan sosyal hizmet aracı ile engelli, yaşlı, kimsesiz ve yatalak hasta vatandaşların evlerinde temizlik yapılıyor.

Görevli bayan personel, sosyal hizmetler aracı ile ihtiyaç sahibi vatandaşın evine giderek, çamaşırlarını yıkıyor ve evlerini temizliyor.

Hendek Belediyesi’nin yeni başlatılan uygulaması ile evleri temizlenecek olan vatandaşların tespiti yapılıyor. Görevliler çeşitli mahallelerde ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerini temizlediler. Uygulamadan memnun kalan vatandaşlar, bu güzel ve örnek davranıştan dolayı, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ’ye ve ekibine teşekkür etti.

“Hiç kimse kimsesiz değil, bu zaman ve her zaman”

Başkan Püsküllü, projenin yeni hayata geçtiğini belirterek, “İlçemizde yaşlı, yatalak, engelli ve bakıma muhtaç vatandaşlarımız bulunuyor. Muhtarlarımız aracılığıyla bunların tespitlerini yapıyoruz. Sosyal Hizmet minibüsümüz vatandaşımızın evine gidiyor ve aracımızda bulunan çamaşır makinası ile çamaşırlarını yıkayıp, evlerini temizliyor. Yaşlı, yatalak ve engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmalıyız. Hiç kimse kimsesiz değil, bu zaman ve her zaman… Bu hizmetimiz dönüşümlü olarak devam edecektir” dedi.