CHP Parti Okulu tarafından hayata geçirilen “Annemin eli öğrenci evi” isimli proje ile Sakarya’da eğitim gören üniversiteli öğrencilerin evlerine bir ay boyunca ev yemekleri yapılarak götürüldü.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkez Eğitim çalışması kapsamında Parti Okuluna Adapazarı ilçe örgütü tarafından Nalan Yüksel, Melek Yılmazer, İl Yöneticisi Zeynal Atalay, İl Gençlik Kolları’ndan Uğur Özçakır parti tarafından görevlendirildiler.

Parti üyeleri güzel bir projeye imza atarak, “Annemin Eli Öğrenci Evi” adlı projeyi danışman eğitimci Atacan Arslan eşliğinde Sakarya’da hayata geçti.

CHP Adapazarı İlçe binasında proje üyeleri; CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP Adapazarı İlçe Başkanı Nazmi Yıldırım ve yönetimiyle birlikte bir toplantı yaptılar.

Proje kapsamında Üniversiteli öğrencilere 1 ay boyunca anne yemeklerini aratmayacak şekilde yemekler yapılarak götürüldü.

Proje hakkında bilgi veren Uğur Özçakır, Proje üyelerinin daha çok grupla, daha çok öğrenci eviyle hazırlanacağını ve devam edeceğini belirtti.

Projeyi gerçekleştiren üyeler, projeye destek sağlayan Danışman Eğitimci Atacan Arslan, Milletvekili Engin Özkoç, CHP Adapazarı İlçe Başkanı Nazmi Yıldırım ve Adapazarı İlçe Yöneticilerine teşekkür ettiler.