Her geçen gün kaliteyi arttırmayı hedefleyen Sakarya Barosu, Ceza Yargılaması Eğitiminin 2.’sini geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdi.
 
İzmir Barosu'na kayıtlı Çağdaş Avukatlar Ceza Eğitim Grubu Avukatları tarafından verilen eğitime Sakarya Barosu CMK siciline kayıtlı 110 avukat katıldı.
İki günlük eğitimde teorik bilgilerin yanı sıra farazi davalarla örneklemeler yapıldı. Büyük ilgi ile takip edilen programda avukatlar sık sık sordukları sorular ve dahil oldukları farazi davalar ile yalnız dinleyici değil aynı zamanda katılımcı olarak eğitimde yer aldılar.


 
“Güven duyulan avukat”
Program sonunda mesleklerini en iyi şekilde icra edebilmek için bu eğitime katılan meslektaşlarına teşekkür eden Başkan Kazan sürekli yenilenen bir mesleğe mensup olmanın bu eğitimleri zorunlu kıldığına dikkat çekti. Başkan Kazan, “Biz hukukçular güncel olanı takip etmek ve kendimizi sürekli geliştirmek, güven duyulan bir avukat olmak zorundayız. Sakarya Barosu olarak meslektaşlarımızın bu onurlu mesleği en iyi şekilde yerine getirebilmeleri için düzenlediğimiz eğitimlere büyük önem veriyoruz” dedi.



İki gün süren yoğun eğitim programının ardından Baro Başkanı Av. Zafer Kazan, CMK ve Adli Yardım Koordinatörü Av. Alim Mert, programda eğitimci olarak görev alan Av. Mehmet Baran Selanik, Av. Sabri Can Onur, Av. Perihan Çağrışım Kayadelen, Av. Özkan Yücel, Av. Muzaffer Sevgi Sakarya, Av. Deniz Yağmur, Av. Ayşegül Karpuz, Av. Sena Yazıbaşı ve Av. Yakup Gül'e teşekkür ederek günün anısına kendilerine hediye takdim etti.