Sabah saatlerinde Hendek ilçesi Çamlıca Mahallesi mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yol kenarında bulunan dere yatağına devrilen traktör kazasında 7 kişi ölmüş, 9 kişi de yaralanmıştı. 
7 kişinin cansız bedeni Hendek İlçe Devlet Hastanesinde savcısının incelemesinin ardından Adapazarı ilçesinde bulunan Yorgalar Mezarlığına getirildi. Cenazeler mezarlığa getirilirken yakınları da gözyaşlarına boğuldu.


Yorgalar Mezarlığına gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “7 vatandaşımızı kaybettik. Mardin’den Hendek’e çalışmak üzere gelen ve elim kaza sonucu vefat eden vatandaşlarımızı yolcu etmek için Yorgalar Mezarlığı’ndayız. Yakınları ile beraber tüm hazırlıklarımızı yaptık. Yakınlarıyla beraber kendilerini memleketlerine göndereceğiz. Gerçekten çok üzüntülüyüz. Böyle vahim ve üzücü hadiselerin olmasını arzu etmiyoruz. Hastanede de 9 vatandaşımız yaralı. Onları da ziyaret ettik. Durumları iyi. İnşallah en kısa süre içerisinde düzelirler. Kaybettiğimiz kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. İnşallah bir daha böyle hadiselerle karşılaşmamayı temenni ediyoruz” dedi.
Açıklamanın ardından cenazeler cenaze arabasına konularak memleketleri Mardin’e gönderildi./ İHA