Çelik ve Işıksu Rüstemler’deydi
Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Eski Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları Fatih Çelikel ve Yusuf Özden,  AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Metin Kurtuluş ile birlikte Rüstemler Mahallesi’nde akşam buluşması gerçekleştirdi.

"Sözler tutuldu, Rüstemler daha mutlu"
Rüstemler Mahallesi’nin sorunlarını çalışma programına dâhil ettiklerini ve gerekli çalışmaları hızla gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Mutlu Işıksu, “84 mahallemizin tüm meselelerini çalışma programımıza ekleyerek tüm müdürlüklerimizle gece gündüz gayret ediyor ve hemşehrilerimizin daha huzurlu ve daha mutlu bir Adapazarı’nda yaşam sürmeleri hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Adapazarı'mızda yüzler hep gülsün istiyoruz. Rüstemler Mahallemize de sözümüz vardı, hamdolsun 6 bin ton asfalt atarak sözümüzü yerine getirdik, Rüstemler’imizin asfalt sorununu çözdük. İmar planları tamamlanmayan bölgeler ile ilgili de çalışmalarımız sürüyor. Hemşehrilerimizin meselesi, bizim meselemiz, derdi bizim derdimiz. Bu akşam da çok kıymetli Bakanımızla birlikte mahallemizdeyiz. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

"Daha güzel günler bizi bekliyor"
Adapazarı’nda hızlı bir çalışma temposuna şahit olduğunu ve bunun memnuniyet verici olduğunu dile getiren Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Eski Yardımcısı Hasan Ali Çelik, “AK Parti’nin çalışma aşkı ve yerel performansı ivme kazanarak devam ediyor. Adapazarı’mızda da güzel bir ekip, güzel bir gayret gözlemliyoruz. Bu birlik, beraberlik, bu güzel tempo devam ettiği sürece de inşallah daha güzel günler bizleri bekliyor. Belediyemizle birlikte mahallemizin sorunları için gayret eden muhtarımıza ve mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. Allah daha güzel günlere bizleri ulaştırsın” ifadelerini kullandı.

Muhtar Işık’tan teşekkür var
Gerçekleştirilen ziyaretten çok mutlu olduklarını dile getiren Rüstemler Mahallesi Muhtarı Yakup Işık ise, “Mahalle olarak çok sevindik. Rüstemler Mahallemize daha güzel hizmetler sunulacağından şüphe duymuyor, Bakanımıza ve Belediye Başkanımıza, ekibine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.