Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk yaptığı açıklamada, vatandaşların müsterih olmalarını isteyerek, gerekli çalışmanın yapılacağını söylemişti.

Ancak Medyadetay.com’u arayan ve adının açıklanmasını istemeyen AK Partili bir meclis üyesi, bazı meclis üyeleriyle birlikte yaşanan sıkıntıdan dolayı üzüntü içinde olduklarını ve açıklandığı gibi herhangi bir çalışma olmadığını iddia etti.

Meclis üyesi, herhangi bir çalışma yapıldığı şeklindeki açıklamaların doğru olmadığını iddia ederek, “Belediye başkanının dediği gibi bölgede sadece Yazılı, Ekinli Değirmendere, Şükriye, Hürriyet, Tuapsalar mahallelerinde sıkıntı yok. Bekirpaşa, Nakışlar, Büyükesence, Sarıcalar, Şeyköyü ve Kozluk’ta da vatandaş perişan. Tarlalarda ürün diye bir şey kalmadı. Herkesin tarlası, bağı, bahçesi su altında kaldı. Söylendiği gibi herhangi bir çalışma da yok. Vatandaş mağdur, kimsenin kılı kıpırdamıyor. Ben ve bazı arkadaşlarım bu durumdan son derece rahatsızız. Bu rahatlığa bir anlam veremiyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu. / medyadetay.com