Sakarya Akyazı Belediyesi teknik çalışmalar kapsamında başlatılan çarşı içi peyzaj çalışmalarında alt zemin betonu atıldı çalışmalar hızla devam ediyor. Çarşı içinde yoğun bir tempo ile sürdürülen çalışmalar hızla yeni şeklini ve görünümünü alırken, Akyazı çarşı içi ailelerin rahatça gezip dolaşabileceği yürüyüş yapabileceği modern bir konum ve çarşı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Özellikle ilçedeki vatandaşların çarşı içinde olmasını istediği yenilikleri fazlasıyla karşılayacak olan çarşı içi peyzaj çalışması şimdi den çarşı içerisinde oluşturduğu güzel görünümle Akyazılıların beğenisini toplamaya başladı.

Alt yapı ve peyzaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından yeniden ağaçlandırılacak olan Akyazı çarşı için Akyazılıların hizmetine sunulacak. Çalışmaların Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile birlikte yürüten Akyazı Belediyesi ekipleri, çarşıdaki yeni görünümün biran evvel sağlanması adına yoğun tempoyla çalışıyorlar.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, “Çarşı içi düzenleme ve Peyzaj projesini Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile el ele vererek sürdürüyoruz. Çalışmalarımız aralıksız devam etmekte Akyazı’ya yaptığımız ve yapacağımız her hizmette uzun yıllar vatandaşlarımızın faydalanabileceği şeyleri ortaya koymaya çalışıyoruz en iyisini en güzelini yapabilmek adına sabırlı ve emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.