İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Salih Canbal ve Adapazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Cincorop, SESOB Başkanı Hasan Alişan’ı makamında ziyaret etti.

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin son dönemde uygulamaya koyduğu mesleki eğitim projelerinin ilimizde büyük yankı uyandırdığını belirten İl Milli Eğitim Şube Müdürü Canbal, kendilerinin de işletmelerde Hijyen Eğitimi projesi içerisinde yer almaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Adapazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cincorop ise, mesleki eğitimlerin esnaf ve sanatkarın ayakta kalma sürecinde çok önemli olduğunu belirterek SESO’un ettiği kesim için başlattığı bu projelerin kent ekonomisine büyük katkı sağlayacağını ifade etti. Cincorop, “Mesleki eğitim projelerinizde bizlere düşen her görevi yerine getirmeye hazırız. Sakarya’mızın gelişimi için yapılacak her proje bizim için önemlidir” dedi.

SESOB Başkanı Hasan Alişan da, birliğe yapılan bu ziyaretten çok memnun olduğunu ifade etti. Alişan, “temsil ettiğim esnaf ve sanatkarlarımızın mağdur olmamaları için bugüne kadar yenilikleri takip etmiş ve gerekli her şeyi yapmış bulunmaktayız. Birliğimiz bugüne kadar birçok proje uygulamaya sokmuş ve başarı ile üstesinden gelmiştir. Yeni projelerimiz ile bu başarı devam ettirmeyi hedeflemekteyiz. Esnaf ve sanatkarların gelişen Dünya içerisinde yok olmalarına asla izin vermeyecek ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.