Adapazarı Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen mahalle iftarına Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, Adapazarı Belediyesi Başkanvekili Erol Aydın, Başkan Yardımcıları, Mahalle Muhtarları, Meclis Üyeleri, Sakarya Yenikent Derneği Başkanı Fikri Arslan, Ak Parti Adapazarı İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda mahalle halkı katıldı. 

Aydın, “Adapazarı bir manevi iklim şehri”
Okunan ezanla birlikte mahalle iftarında buluşan yaklaşık 2 bin kişi hep birlikte oruçlarını açtılar. İftara katılanların Ramazan ayını kutlayan Adapazarı Belediyesi Başkanvekili Erol Aydın, " Belediyemizin mahallenizde düzenlediği iftar programında sizlerle aynı sofrayı paylaşıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Adapazarı bir manevi iklim şehri. Adapazarı’nın Ramazan’ı bir başka güzel, bayramı bir başka güzel, yazı bir başka, kışı bir başka güzel. Davetimize katılarak, bu güzelliği yaşattığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.



Ülker, “Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır”
Mahalle halkının Ramazan ayını kutlayan Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, “Rabbime şükürler olsun, böylesine güzel bir akşamda belediyemizin kurmuş olduğu bu sofrada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır. Rabbim bu ayın feyzinden, bereketinden yararlanmayı hepimize nasip etsin. Hepinizin Ramazan ayı mübarek olsun” dedi.



Özçelik, “Ramazanınızı tebrik ediyorum”
Camili Mahalle muhtarı Yunus Özçelik, iftara katılan herkese teşekkür ederek,  “Bu güzel iftar sofrasının kurulmasına vesile olan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Hepinizin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum. Allah hepinizin tuttuğu oruçları kabul etsin” dedi
Sakarya Yenikent Derneği Başkanı Fikri Arslan Camili Mahallesinde düzenlenen iftar için Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın’a teşekkür ederek çiçek verdi.