AGD Adapazarı İlçe Sorumlusu Selman İskender ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Siyer-i Nebi Yarışması ve okuma grubu faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

Okuma grubu çalışmalarının önemine dikkat çeken Selman İskender, “Bizler toplumun ahlaken kalkınması için üzerimizde sorumluluk hissediyor ve gençlerin maneviyatının iyiye gitmesi için çalışıyoruz. Öğrenciler aldıkları eğitimden kalan vakitlerinde kötüye değil iyiye yönelmeliler. Farklı organizasyonlar yaparak öğrencilerin ilgisini çekiyor ve ahlak maneviyat dersleri veriyoruz” dedi.

Ayrıca, Geleneksel Siyer-i Nebi Yarışması için de Adapazarı genelinde çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden İskender, “Geleneksel olarak yaptığımız Siyer-i Nebi yarışması için Adapazarı geneli çalışmalarımıza başladık. Okul ziyaretlerimizi yaparak sınavlarla ilgili bilgileri aktarıyoruz. Adapazarı genelinde gitmediğimiz okul ve ulaşmadığımız öğrenci kalmayacak şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gençlerimiz efendimizinizinde.com üzerinden sınavlara başvururken biz kitaplarını kendilerine ulaştırıyoruz. Bu şekilde tüm öğrencilerin Asrı Saadet dönemi ile ilgili bilgi edinmelerini sağlıyoruz“ ifadelerini kullandı.

Anadolu Gençlik Derneği’nin ziyaretinden büyük memnunluk duyduğunu ifade eden İlçe Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya okuma ve okutma faaliyetlerine her zaman destek vereceklerini belirterek, AGD’ye yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.