Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SAÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı’yla bir araya geldi. Başkan Toçoğlu’na Büyükşehir Belediyesi tarafından İlahiyat Fakültesi’ne kazandırılacak seminer salonu için teşekkür eden Prof. Dr. Ahmet Bostancı, akademisyenlerin yazılarının yer aldığı 15 Temmuz kitabını hediye etti.

İhtiyaçları karşılayacak

SAÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı, “Kısa süre önce Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nu fakültemizin yeni binasında misafir etmiştik. Başkanımız fakültemiz bünyesinde inşası devam eden seminer salonu için destek sunacağını belirtti. İnşallah salon fakültemizin ihtiyaçlarını karşılayacak ve öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sunacak. Hem öğrencilerim hem de akademisyenlerimiz adına Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum” diye belirtti.

Seminer salonu

Başkan Toçoğlu, “Ülkemizde bulunan İlahiyat Fakülteleri arasında önemli bir konumda yer alan SAÜ İlahiyat Fakültesi her geçen yıl artan öğrenci sayısıyla gelişmeye devam ediyor. Kısa süre önce modern bir eğitim binasına kavuşan İlahiyat Fakültemize Büyükşehir Belediyesi olarak seminer salonu kazandıracağız. Şimdiden tüm akademisyenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı olsun. İnşallah üniversitemiz ile işbirliğimiz önümüzdeki süreçte de güçlenerek devam edecek” ifadelerini kullandı.