Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan yol bakım çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Beşköprü Mahallesi’nin önemli arterlerinden olan Girne ve Mimar Sinan Caddeleri yenileniyor.

Girne Caddesi’ne yeni yüz

Beşköprü Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Gerçekleştirmiş olduğumuz altyapı, asfalt ve kaldırım çalışmaları ile Beşköprü Mahallemizin önemli arterlerini yeniliyoruz. İlk olarak bölgede yaşayan vatandaşlarımızın da yoğun bir talepte bulunduğu Girne Caddesi’nde asfalt çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Altyapı çalışmalarımızın ardından bin 700 metrelik güzergâhta 2 bin 500 ton asfalt kullandık. Şimdi ekiplerimiz kaldırımlarda yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor. İnşallah kısa süre içerisinde tamamlayacağız” dedi.

Sıra Mimar Sinan Caddesi’nde

Beşköprü’de Mimar Sinan Caddesi’ni de yenilediklerini aktaran Akbulut, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “Arterde SASKİ ekipleri altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Ardından ise asfalt serimini gerçekleştireceğiz. Daha sonra kaldırımlarını da yenileyerek yeni yüzüne kavuşturacağız. Ayrıca vatandaşlarımızın daha güvenli ve rahat ulaşımı için Beşköprü girişinde bulunan trafik ışıklarını kaldıracak, yerine yeni bir dönel kavşak inşa edeceğiz. Şehrimize ve bölgede yaşayan hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.