Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen ‘Sokakta Kimse Kalmasın’ projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor. Meteorolojiden alınan veriler doğrultusunda Sakarya’da soğuk havaların hafta sonu itibariyle etkisini arttıracağını aktaran Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, tüm vatandaşları kimsesiz ve sokakta yaşamak durumunda olan vatandaşlar için daha duyarlı olmaya davet etti.

Duyarlılık çağrısı

Yüce açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Hava şartlarının sertleşmesiyle birlikte ‘Sokakta Kimse Kalmasın’ projemizi başlatmıştık. İhtiyaç sahibi ve kimsesiz vatandaşlarımıza ulaşıyoruz. Büyükşehir Sosyal Hizmet ekiplerimiz düzenli olarak Büyükşehir Terminali, Gar Binası, hastaneler ve diğer sosyal alanlarda rutin kontrollerine devam ederek, ihtiyaç sahibi vatandaşları tespit ediyor.” 

“Gönülleri ısıtalım”

“Bu konuda her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın destekleri bizim için çok önemli. Vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyesi 444 40 54, ALO 153 Çözüm Masası ve ALO Zabıta 277 54 10 telefon numaralarını arayarak bizlere ulaşabilirler. Kimsesiz ve yardıma muhtaç vatandaşlarımız içinde 7 gün 24 saat hizmetteyiz. İnşallah bu soğuk havalarda gönülleri birlikte ısıtacağız. ”