Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası sona eriyor. Şampiyonluk Maçı, İtfaiye ve BELPAŞ AKM arasında 19 Ekim Cuma günü saat 20.00’da Sakarya Tenis Akademisi sentetik sahasında oynanacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, iştirakleri ve ilçe belediyeleri çalışanlarının katılımıyla gerçekleşen, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası” İtfaiye - BELPAŞ AKM final karşılaşmasıyla sona erecek. Turnuva, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, iştirakleri ve ilçe belediyeleri çalışanlarının oluşturduğu 21 takımın katılımıyla Sakarya Tenis Akademisi 1 ve 2 nolu sentetik sahalarında oynandı. Yaklaşık 300 sporcu bu turnuvada ter döktü.

Maçların oynanmasının ardından ödül töreni programıyla turnuvanın resmi kapanışı gerçekleştirilecek. En İyi Kaleci, Gol Kralı, En Centilmen Takım, Turnuva 4’üncüsü, 3’üncüsü, 2’ncisi ve Şampiyonuna kupa ve madalyaları takdim edilecek, ayrıca turnuvada hakem görevlendirmesi yapan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne de plaket sunulacak.