Büyükhataplı Mahallesi halkı, mahallelerinde yapılan yol genişletme, yağmur suyu çalışmaları, sıcak asfalt serimi, park ve spor tesisi çalışmalarından dolayı Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ye afişle teşekkür ettiler. Adapazarı Belediyesi’nden güzel hizmetler aldıklarını ifade eden Mahalle Muhtarı Azem Mutlu, “Belediye sınırlarına bağlandıktan sonra mahallemizin şehir merkezinden farkı kalmadı. Sayın Başkanımız ve ekibinden Allah razı olsun. Bizi unutmadı. Sorunumuzu en kısa sürede çözdü. Her yağmur yağdığında çevre çamur deryasına dönüyordu. Mahallemize yapılan çalışmalarla yazın tozdan kışın çamurdan kurtulmuş olacağız” dedi. 

Afişli teşekkür

Büyükhataplı Mahallesi sakinleri,  yolları kısa bir süre içersinde asfaltlayarak mahalle halkının hizmetine açan Adapazarı Belediyesi’ne duydukları memnuniyeti mahallelerine astıkları “Mahallemize vermiş olduğunuz hizmetten dolayı Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ye, Değerli Başkan Yardımcılarımıza, Meclis Üyelerimize, Fen İşleri Müdiremize ve kıymetli ekibine teşekkür ederiz. Büyükhataplı Mahallesi Sakinleri” afişle dile getirdiler.

“Asfalt çalışması yaptık”

Halkı mutlu görmenin kendilerini de mutlu ettiğini ifade eden Başkan Dişli, “Sakarya’nın en büyük ilçesi olmamız sebebiyle sorumluluğumuz büyük, yükümüz ağır. Bu bilinçle Temmuz ayında çalışmalarına başladığımız 2015 yılı asfalt sezonunun ilk etabında 47 bin ton asfalt serimi yaptık. Belediyemiz sorumluluk alanına bağlanan Büyükhataplı mahallemizde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce asfalt öncesi 2500 ton Plentmiks Temel malzeme kullanarak, 7 kilometrelik yeni yol çalışması yaptık. Halkımıza yeni yolları hayırlı olsun” dedi.