Gürcistan-Türkiye Büyükelçisi Giorgi Janjgava ve Gürcistan-İstanbul Başkonsolosu İnga Kikvadze ile beraberindeki heyet, Sakarya Kartvel Gürcü-Laz Kültür Derneğini ziyaret etti.

Büyükelçi Janjgava ve Başkonsolos Kikvadze üyelerle sohbet ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldı. İki isim, dernek çalışmalarını başarılı bulduklarını belirterek "destek" mesajları verdi.

Başkonsolos Kikvadze, Ankara'daki büyükelçiliğin ve İstanbul'daki konsolosluğun kapılarının dernek yönetimi ve üyelerine her zaman açık olduğunu belirterek, “Her konuda yardımcı olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Misafirperverliğiniz için hepinize teşekkür ederiz. En kısa zamanda yeniden görüşmek dileğiyle" ifadelerini kullandı.            

Büyükelçi Giorgi Janjgava, Dernek Başkanı Mustafa Kolat'a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Başkan Kolat, ziyaretten onur duyduklarını belirterek, "Ziyaretiniz bizi onurlandırdı. Bundan sonraki faaliyetlerimizde sizi de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. Bu derneğin sizin gibi önemli isimlerin desteğine her zaman ihtiyacı var. Karşılıklı olarak temaslarımızı arttırmak için gerekli çalışmayı yürüteceğiz" dedi.

Yaklaşık 100 üyenin katıldığı ziyaret programı kapsamında büyükelçi ve konsolosa yürütülen faaliyetlerle ilgili kısa bir sunum yapıldı. Ziyaret, fotoğraf çekimiyle son buldu.