Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürlüğü görevine atanan Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan’ı ziyaret etti. İSKİ Genel Müdürlük binasında gerçekleşen görüşmede Büyükşehir Belediyesi’nden İSKİ’ye Bilgi İşlem Dairesi Başkanı olarak atanan Türker Vardar ve Ticaret İşleri Dairesi Başkanı olarak göreve başlayan Yusuf Türkhan da yer aldı. Başkan Toçoğlu ziyarette Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nde önemli görevlerde bulunmuş bürokratlara yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni etti.
 
“Sakarya önemli bir yerde”
Başkan Toçoğlu, “Bugün birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduğumuz eski Genel Sekreter Yardımcımız Fatih Turan’ı ziyaret edelim istedik. Bildiğiniz gibi Turan Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ndeki görevinin ardından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü görevini üstlenmiş, ardından İSKİ Genel Müdürlüğü görevine getirilmişti. Dolayısıyla hem birebir çalışma imkanı bulduğumuz dönemler hem de devlet bürokrasisinde üstlendiği son görevler akabinde kendisi büyük bir tecrübeye sahip bir bürokrattır. İSKİ’de de çok önemli projeler hayata geçireceklerine eminiz. Kendilerini tebrik ediyor, hayırlı olsun dileklerimizi tekrardan sunuyoruz” diye konuştu.
 
“Beraberliğimiz sürüyor”
Toçoğlu, “Bugün aynı zamanda yine Büyükşehir Belediyesi’nde uzun yıllar birlikte çalıştığımız eski mesai arkadaşlarımız Türker Vardar ve Yusuf Türkhan’a da İSKİ’deki yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ettik. Hem Ankara’da hem İstanbul ve Türkiye’nin çok çeşitli illerinde Sakaryalı bürokratlarımız önemli makamları işgal etmekteler. Bu şüphesiz şehrimiz için önemli bir kazanımdır. Birlikte çalışmaktan her zaman için büyük mutluluk duyduğumuz değerli isimler görevli oldukları şehirlerin yanı sıra Sakaryamız için de önemli güç unsurlarıdır. Beraberliğimiz her zaman için devam etmektedir. Tekrardan kendilerine hayırlı olsun dileklerimi sunuyor; başarılarının devamını diliyorum” dedi.
 
“Sakarya’nın yeri farklı”
Başkan Toçoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İSKİ Genel Müdürü Fatih Turan ise, Sakarya’nın kendileri için her zaman için ayrı bir yeri olduğu vurgusunda bulundu. Başkan Toçoğlu’na ziyareti için teşekkür de eden Turan, Sakarya ve İstanbul arasında karşılıklı iletişimin güçlenmesini yeni projelerin hayata geçmesinde önemli bir unsur olarak niteledi.