Adapazarı Kurtuluş Mahallesi sakinleri son 6 aydır yaşadıkları sıkıntı bir türlü çözülemeyince sonunda isyan etti. Yaşadıkları sokakların içler acısı halinin fotoğraflarını çeken vatandaşlar, seslerini yetkililere duyurmaya çalışıyor.

Kurtuluş Mahallesinde bulunan Subaşı, Depo, 503., Dilber, Çapa, Tarla, Atik, 506., Güneşli Sokaklar ile Yıldızlı Caddesinde bulunan Şeref ve 422. Sokaklarda, 10 yıl önce yapılan parke taşı bulunuyordu. Ancak yaklaşık 6 önce altyapı çalışması yapıldı ve sokaklar bir daha asfaltlanmadı.

Toprak yollar ise yağmurların da etkisiyle çökerek çukurlar oluşunca, ulaşım hem sürücüler hem de vatandaşlar için tam bir işkenceye döndü.

Sorunları defalarca yetkililere iletmelerine rağmen yolların bir türlü yapılmadığını söyleyen vatandaşlar, yaşadıkları sıkıntının artık çekilmez hale geldiğini ifade ettiler.

Adapazarı’nın tam da göbeğinde bulunan 11 sokak ile bir caddenin adeta kaderine terk edildiğini belirten sokak sakinleri, “Üvey evlat muamelesi görüyoruz. Nedendir bilinmez 6 aydır yollarımız bu şekilde. Artık kış geliyor. Bu sokakların hali ne olacak?” diyerek yetkililere seslendiler. / MEDYADETAY