Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Bulgaristan’dan gelen heyetle bir araya geldi. Peterberon Okulu öğretim ve hizmet görevlilerinden oluşan heyete, Ozanlar Mahalle Muhtarı Muhittin Yazgan ile Göktepe Mahalle Muhtarı Bayram Demirci eşlik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, Sakarya hoş geldiniz dileklerini iletti.

Mutluluk duyduk

Başkan Toçoğlu, “Öncelikle şehrimize hoş geldiniz. Sizleri şehrimizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Bizler kardeş milletin torunları, aynı toprakların çocuklarıyız. Sakarya 1999 yılında yaşadığı depremle büyük bir yıkım yaşadı. Şehrimizi yeniden inşa ettik. Sakarya ile ilgili müspet yorumlarınız da bizleri memnun etti. Sizleri tekrardan şehrimize bekleriz” diye konuştu.

Sakarya değişmiş ve güzelleşmiş

Peterberon Okulu Müdürü Mustafa Vaklev, “Bulgaristan’dan Sakarya’ya çokça selam getirdik. Ozanlar Mahallesi ve okulumuz Peterberon arasında kardeşlik köprüleri inşa ettik. Daha önce 2010 yılında da Sakarya’ya bir ziyarette bulunmuştuk. Gördük ki geçen sürede Sakarya oldukça değişmiş ve güzelleşmiş. Neredeyse tüm Sakarya’yı gezdik. Büyükşehir’in yatırımlarını gezdik. Gönül köprüsüne verdiği destekten dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Sizleri Bulgaristan’a davet ediyoruz. Bulgaristan’da görmekten büyük onur duyacağız” ifadelerini kullandı.